Despre Noi

„Adeseori oamenii vorbesc
despre calitate si perfectiune”

Dar la ce se refera ei cu adevarat? Pentru noi, Royal Bath nu inseamna altceva decat promovarea in Romania a celor mai bune materiale si a metodelor traditionale, dovedite, de fabricatie ale producatorilor pe care ii reprezentam.

Fiecare piesa este mestesugita de mana, cu migala si supusa unei riguroase si meticuloase testari, pentru a asigura excelenta absoluta.

Aceste lucruri reprezinta pentru noi calitatea iar acestea sunt directiile pe care le urmam in efortul nostru de a promova perfectiunea si de a va oferi cele mai prestigioase si elegante amenajari.

Intr-o lume in care copiile iau din ce in ce mai mult locul produselor autentice, ne-am hotarat sa va oferim posibilitatea de avea numai produse autentice, de calitate, produse in fabrici cu traditie cu preponderenta din Marea Britanie dar si din Franta. Achizitionarea unui lucru de calitate se transforma intro investitie de lunga durata, intrucat, mare parte a produselor pe care le oferim , au o garantie „lifetime”, dataorita calitatii materialelor folosite si a executiei manuale, atent verificate inainte de a ajunge in casele dumneavoastra.

Cuvintele ce definesc materialele folosite de producatorii nostrii sunt portelan, alama, roca vulcanica, sticla, lemn masiv, toate pentru a creea un produs desavarsit care sa isi gaseasca oricand locul intr-o amenajare de inalt nivel.

Avand in vedere cele de mai sus ne face o deosebita placere sa va invitam in showroom-ul Royal Bath, deschis pe strada Sabinelor Nr. 117, Bucuresti, pentru a putea vedea expuse cateva produse ale furnizorilor nostrii si in cazul placilor ceramice, puse in opera. Va asteptam!